Työntekijöitä lämmönvaihtimien valmistukseen
Koja Oy Jalasjärven tehdas

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haemme asiakkaallemme Koja Oy:lle Jalasjärven tehtaalle neljää henkilöä erilaisiin lämmönvaihtimien kokoonpanotehtäviin

Tehtävässä työskentelet osana patteritehtaan tiimiä ja tuot oman panoksesi työyhteisöömme hyvällä motivaatiollasi. Hallitset itsenäisen työskentelytavan, mutta pidät myös yhteistyöstä. Odotamme, että haluat tehdä laadukasta jälkeä.

Tehtäviin kuuluu aiemman osaamisen tai valittavan henkilön mielenkiinnon mukaan. Eduksi katsomme kokemuksen kokoonpano, juotto- tai hitsaustehtävistä. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, tarvittaessa koulutamme tehtäviin.

Toimet vaativat sinulta tarkkuutta ja pitkäjänteistä työotetta.

Tehtävät:

  • Kokoonpanotyöt
  • Kupariputken juottamista
  • Koeponnistusta / laadunvarmistusta

Vaikka et vielä tuntisi itseäsi ammattilaiseksi tällä alalla, laita rohkeasti hakemus tulemaan. Asenne ja oppimishalu ratkaisevat! Myös osaaminen ja kokemus toiselta alalta voi olla Sinun valttikorttisi Kojalla.

Haemme neljää (4) työntekijää vähintään 6kk työsuhteeseen. Mahdollisuus työllistyä Kojalle vakituiseen työsuhteeseen tämän jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on 2-vuorotyötä.

Koja Oy tarjoaa tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja lämmönvaihdintuotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Miksi Kojalle?

Kojalla pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Koja

Koja tarjoaa mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin tulevaisuuden osaajille. Kokemuksen yhdistyessä innovatiiviseen ajatteluun saamme aikaan parhaat ratkaisut. Meitä yhdistää halu tehdä työmme laadukkaasti, vastuullisen perheyrityksen arvoja kunnioittaen.

Uskomme, että osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Jos haluat hypätä osaksi menevää tiimiä, niin tässä olisi sinulle oiva paikka!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli paikka vaikuttaa sinusta kiinnostavalta jätä hakemuksesi meille välittömästi. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Rekrytointia hoitaa Barona ja työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:n palkkalistoille. Osaavalle tekijälle tarjolla voi olla myös pidempää kokoaikaista työtä asiakkaan kirjoilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Risto Ojanperä, 050 441 2139 tai risto.ojanpera@barona.fi

Roope Takala, 050 573 5165 tai roope.takala@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498830
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kurikka