(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä koneteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Oletko kiinnostunut koneteollisuuden työtehtävistä ja haluatko kehittyä alalla? Meillä on sinulle duuni!

Haemme nyt KOKOONPANIJOITA ja ASENTAJIA asiakkaallemme Järvenpäähän.

Voit työskennellä tuotannon eri vaiheissa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi kokoonpanijana, automaatioasentajana, teollisuusmaalarina tai hitsaajana. Sinulla voi olla hitsaajatausta tai kone- ja metallialan koulutus tai työkokemusta, voit olla taustaltasi sähkö- ja automaatioasentaja tai vaikkapa autoasentaja. Toisaalta voit hyvin pärjätä työtehtävissä ainoastaan fyysisen työn kokemuksella.

Mahtavaa on, jos olet kiinnostunut tuotantoteollisuudesta ja pärjäät liikkuvan linjaston paineen alla. Työ vaatii korkeaa tarkkuutta ja rutiininsietokykyä. Toisinaan työasennot voivat olla haastavia, joten hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista. Jos sinulla on erityisosaamista esimerkiksi ohjelmoinnista, komponenttien kytkennästä tai pintakäsittelijän työstä, niin kerrothan senkin meille!

Työssä pääset työskentelemään todella mielenkiintoiseen työympäristöön, jossa olet osana valmistamassa suomalaista osaamista maailmalle. Täällä pääset näkemään ainutlaatuista automaatiotekniikkaa. Työ on aluksi 6kk määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen myös suoraan asiakasyritykseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivätyönä ja aloitus voidaan sopia yhteisesti. Palkkaus määrittyy työntekijän osaamisen ja kokemuksen perusteella.


Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Voit myös laittaa sähköpostia mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.