Työntekijöitä kesäksi kaikille osastoille K-Rauta Oulunkylään
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Työntekijöitä kesäksi kaikille osastoille K-Rauta Oulunkylään


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas työntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Oulunkylässä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Etsimme siis työntekijöitä rakennustarvike-, työväline-, logistiikka-, noutopiha-, kassa-, puutarha- ja sisustamisen ja kodinkalustamisenosastoille.


Jos haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää


Meillä K-Rauta Oulunkylässä työskentelet 70 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta sekä mahdollinen aiempi K-Rauta tausta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Lähetä hakemuksesi 31.1.2022 mennessä osoitteeseen esa.hayry@k-rauta.fi
Työn kesto ja aloitus on sovittavissa


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot