(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä Kemin ja Tornion Prismoihin!
Osuuskauppa Arina

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme asiakaspalveluhenkisiä kassa- ja hyllytystyöntekijöitä sekä palvelulinjastomyyjiä työskentelemään sekä Kemin että Tornion Prismoissa

Kassatyöntekijänä pääset työskentelemään myymälän kassalla, ja toteuttamaan asiakaspalvelua, sekä myös tarvittaessa auttamaan asiakkaita. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kassatyöstä, sillä tähän sinut perehdytetään. Aiempi työkokemus kassankäytöstä katsotaan kuitenkin eduksi. Kassavuorojen ohella sinulla on mahdollisuus tehdä myös hyllytysvuoroja kauppojen osastolla.

Palvelulinjastomyyjänä työskentelet kaupan palvelutiskillä, jossa esimerkiksi pakkaat ja punnitset eri elintarviketuotteita asiakkaille. Palvelulinjastolla työskennellessä sinulla on oltava suoritettuna hygieniapassi. Mahdollinen aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi.

Voit olla etsimämme henkilö jos olet työssäsi aidosti asiakaspalveluhenkinen, sekä tarkka ja huolellinen. Tärkeää myös on, että pystyisit tekemään vuoroja joustavasti, sillä työ on keikkaluontoista.

Työvuoroja tulee olemaan hyvin tarjolla viikosta 44 (28.10.) eteenpäin ensi vuoden alkuun saakka. Tämän jälkeen mahdollisuus myös jatkoon! Perehdytyspäivät ilmoitamme jatkoon eteneville hakijoille jo haastatteluvaiheessa.

Voit siis olla jo valmis osaaja tai vasta alalle haluava. Kuitenkin vaadimme, että sinulla on:

  • Positiivista asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • Tunnollisuutta sekä täsmällisyyttä
  • Joustavuutta
  • Pystyisit tekemään tarvittaessa kaikkia vuoroja (arkiaamut, -illat sekä viikonloppuaamut ja -illat)

Eduksi katsomme siis aiemman kokemuksen kassankäytöstä, sekä asiakaspalvelutyöstä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta (Huom! Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia). Lisää CVsi, hakemuksesi sekä mahdolliset suosittelijat ja vastaa myös helppoihin videokysymyksiin.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Yhteyshenkilöt tavoitettavissa puhelimitse pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä.