(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä keittiöalan eri työtehtäviin
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme useita tekijöitä elokuusta 2020 alkaen mm. kokkeja, ruokapalvelutyöntekijöitä, astiahuoltajia ja yhdistelmätyöntekijöitä.

Ruokapalvelualan ammateissa, kuten kokin, ruokapalvelutyöntekijän ja yhdistelmätyöntekijän ammateissa, työ tehdään useimmiten arkisin. Työkohteina ovat päiväkotien, koulujen ja sairaaloiden keittiöt. Työtä tehdään usein pienissä tiimeissä, joissa kaikki työkaverit tulevat tutuiksi. Meillä voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti. Työtä tehdään yleensä arkisin maanantaista perjantaihin eri mittaisissa toimeksiannoissa, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Joustamme hyvin työntekijöiden suuntaan ja pystymme tarjoamaan erilaisia työvuoroja käytettävyydestäsi riippuen, joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti!

Odotamme sinulta
Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä. Arvostamme kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys työhön valittaessa. Mikäli sinulta löytyy reipas asenne, pystymme työhön myös perehdyttämään!

Muut tiedot
Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? HR-asiantuntija Ida Syrjälä antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075262 / hameenlinna@vmp.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezy VMP:llä, soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.

Kesto
Asiakkaan tarpeen mukainen, eri pituisia toimeksiantoja

Lisätietoja
Ida Syrjälä, Ida.Syrjala@eezy.fi, 0403075262

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2020 mennessä.