(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä kehätien avustaviin rakennustehtäviin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme Lahteen

TYÖNTEKIJÖITÄ AVUSTAVIIN RAKENNUSTEHTÄVIIN LAHDEN ETELÄISELLE KEHÄTIELLE

Etsimme motivoituneita sekä hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä kehätien rakennukseen liittyviin avustaviin rakennustehtäviin. Työ ei ole monimutkaista tai vaadi suurempaa osaamista rakentamisesta, tärkeintä ovat hyvä asenne sekä kyky toimia ohjeiden mukaan.  Toki projektista löytyy töitä myös kokeneemmille rakennusalan ammattilaisille.

Työtehtävät vaihtelevat sekä kehittyvät sen mukaan, miten työntekijät oma-aloitteisella otteellaan antavat siihen mahdollisuuden. Kyseessä on aluksi muutaman kuukauden mittainen työ, josta on mahdollisuus työllistyä vuosia kestävän projektin ajaksi.

Työssä vaaditaan voimassa olevat tie- sekä työturvakortit, joiden kouluttamisesta huolehdimme tarvittaessa. Mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi heti, oheisen linkin kautta, koska aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kesken välittömästi.

Lisätietoja asiasta antavat:

Sami Ikävalko, puh. 044 716 0060

Petri Luode, puh. 040 049 2499