(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä käyttöönottoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

KOEKÄYTTÄJIÄ konevarusteluosastolle käyttöönottoon vahvistaaksemme varustelun tuotantotiimiämme.


Tehtäviisi kuuluu

Työhösi kuuluu rakenteilla olevien laivojen konehuoneen laitteiden ja systeemeiden testausta sekä näiden tarkastamista ennen luovutusta asiakkaalle.


Toivomme hakijalta

Tehtäviin soveltuvaa metallialan ym. koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta laivanrakennuksesta tai vastaavalta teollisuuden alalta.

Sinun ei tarvitse vielä olla laivanrakennuksen ammattilainen. Jos omaat käden taitoja ja ennen kaikkea oikean asenteen, olet etsimämme henkilö.

Meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Tuomas Auvinen
Tiiminvetäjä
tuomas.auvinen@meyerturku.fi
+358 40 728 9524 (soittoaika arkisin 8–16)