Työntekijöitä kattoremontteihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Kiinnostaisiko sinua fyysinen työ, jossa näet kättesi jäljen? Oletko kattoremonttien rautainen ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja vailla töitä?

Haemme TYÖNTEKIJÖITÄ KATTOREMONTTEIHIN Rovaniemelle.

Kattotyöntekijän työtehtäviin asiakkaallamme kuuluu kattojen huoltoihin ja remontteihin liittyvät tehtävät kuten kattojen putsaus, maalaus, purku sekä korjaustyöt noin kolmen henkilön tiimeissä. Työtä on 80 tuntia 2 viikon jaksolla ja työt tehdään pääsääntöisesti arkisin. Työn luonteen vuoksi työtunteja tasataan siten että työtunnit painottuvat maanantaista torstaille. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja hyvää asennetta. Et pelkää korkeita paikkoja, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti asuinrakennusten katoilla. Alan kokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on asenteesi ja halusi oppia. Näissä tehtävissä pääset lähtötaidoista riippumatta kehittämään osaamistasi edelleen. Työkieli on suomi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Pyhäjärvi: salla.pyhajarvi@personalhuset.fi / 040 703 5730.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386175
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi