(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä kattoremontteihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Kiinnostaisiko sinua aktiivinen työ, jossa näet kättesi jäljen? Oletko kattoremonttien rautainen ammattilainen vai urasi alkumetreillä täynnä työintoa? Tervetuloa Personalhusetille – meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt TYÖNTEKIJÖITÄ KATTOREMONTTEIHIN Rovaniemelle.

Etsimme asiakkaallemme reippaita ja omatoimisia kattotyöntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluu kattojen huoltoihin ja remontteihin liittyvät tehtävät kuten kattojen putsaus, maalaus sekä korjaustyöt noin kolmen henkilön tiimeissä. Asiakkaamme tarjoamiin palveluihin kuuluu niin katon purkaminen kuin loppusiivous. Näissä tehtävissä voit kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi, mikäli olet urasi alkumetreillä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, neljänä päivänä viikossa, niin että kahdessa viikossa työtunteja kertyy n. 80. Kattoremontteja kun ei voi jättää kesken. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on sovellettavan työehtosopimuksen mukainen ja siihen vaikuttaa kokemustaso.

Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja erinomaista asennetta. Et pelkää korkeita paikkoja, sillä työtä tehdään pääsääntöisesti asuinrakennusten katoilla. Alan kokemuksesta on toki hyötyä, mutta tärkeintä on asenteesi työtä kohtaan! Työkieli on suomi.

Tarjoamme tekijöillemme hyvän tuntipalkan lisäksi mahdollisuuden urakkabonuksiin. Lisäksi pääset tutustumaan kiinteistöpalveluiden ja rakennusalan maailmaan sekä kartuttamaan samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Tartu tilaisuuteen ja tule meille töihin! Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.7.2020. Voit liittää mukaan CV:si ja kerro lisäksi, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.