(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä joulusesonkiin, Kruunu Herkku, Juva
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020
Joulun tunnelmaa tuovat ruokien tuoksut ja maut. Haluaisitko osallistua näiden herkkujen matkaan suuresta modernista keittiöstä koteihin ja ravintola-asiakkaille? Hae mukaan joulukuun sesonkiin!

Etsimme Kruunu Herkku Oy:lle Juvalle

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ

joulusesonkiin seuraaviin tehtäviin:

- Lämpimän keittiön avustavat tehtävät
- Kylmän keittiön avustavat tehtävät
- Pakkaamon työt
- Lähettämön työt

Kruunu Herkun työntekijänä olet osa iloista ja energistä tiimiä, joka tuottaa laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista ja lähettää ne eteenpäin suomalaisten arkeen ja joulupyhiinkin.

Lämpimässä keittiössä valmistetaan nimensä mukaisesti lämmintä ruokaa, kuten joulun aikaan erilaisia laatikoita, joiden valmistukseen pääset mukaan. Mahdollisen kokemuksesi ruuanlaitosta katsomme eduksesi. Työ tapahtuu lämpimissä olosuhteissa ja töissä tarvitaan myös hyvää kuntoa.

Kylmäkeittiön puolella taas työskennellään viileässä lämpötilassa ja valmistetaan esimerkiksi erilaisia salaatteja ja wrappeja. Työskentelyssä tärkeää onkin huolellisuus, nopeus sekä tarkkuus. Tähänkin työtehtävään sisältyy astioiden nostelua, joten peruskunnon on hyvä olla kunnossa.

Pakkaamon puolella sinulla tulisi olla valmiudet opetella tarvittavien laitteiden käyttö, mutta laitteet ovat hyvin selkeitä käyttää. Työntekijältä toivotaan ripeää otetta työhön sekä nopeutta ja tarkuutta pakkaamisessa.

Lähettämössä työtehtäviin kuuluu keräilyä ja jakelua osana hyvää työporukkaa. Työntekijältä toivotaan huolellisuutta, ripeyttä ja oikeaa reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Työajat ovat pääasiassa arkisin klo 8-22 välisenä aikana, mutta kiireisimpänä aikana töitä tehdään myös kolmessa vuorossa.

Työskentely tapahtuu osana tiimiä, joten hyvät tiimityötaidot korostuvat työpäivissä ja positiivisen tekemisen meiningin tulisi säilyä kiireestä huolimatta. Tehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on reipas asenteesi ja halusi oppia uutta. Työvuoroja myös räätälöidään tilanteesi ja mahdollisuuksien mukaan.

Pääsesonki on joulukuussa alkaen viikolla 50 ja jatkuen vuoden loppuun. Jonkin verran työntekijöitä tarvitaan myös ennen huippusesonkia ja hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa Kruunu Herkulla työskentelyä esimerkiksi loma-aikoina ja muissa tulevissa henkilöstötarpeissa!


Edellytämme sinulta

Hygieniapassia
Reipasta ja iloista asennetta
Aktiivista otetta työhön ja oma-aloitteisuutta
Tiimityötaitoja


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa
Arvokasta työkokemusta
TES mukaisen palkkauksen
Mahdollisuuden olla osana tehokasta työtiimiä


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä


Kiinnostuitko?

Voisiko tässä olla juuri sinulle sopiva työ joulukuulle? Lähde mukaan Kruunu Herkun vauhdikkaaseen sesonkiin!

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä - toimithan siis nopeasti!


Lisätietoja

Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
045 7881 6761 || Palvelukeskus 030 047 2000
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi