(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä joulusesonkiin, Kruunu Herkku, Juva
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Haluaisitko sesonkitöihin joulukuussa?

Etsimme vielä muutamia apukäsiä KRUUNU HERKKU OY:LLE JUVALLE joulusesonkiin seuraaviin tehtäviin:

- Lämpimän keittiön avustavat tehtävät
- Kylmän keittiön avustavat tehtävät
- Pakkaamon työt
- Lähettämön työt

Kruunu Herkun työntekijänä olet osa iloista ja energistä tiimiä, joka tuottaa laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista ja lähettää ne eteenpäin suomalaisten arkeen ja joulupyhiinkin.

Lämpimässä keittiössä valmistetaan nimensä mukaisesti lämmintä ruokaa, kuten joulun aikaan erilaisia laatikoita, joiden valmistukseen pääset mukaan. Mahdollisen kokemuksesi ruuanlaitosta katsomme eduksesi. Työ tapahtuu lämpimissä olosuhteissa ja töissä tarvitaan myös hyvää kuntoa.

Kylmäkeittiön puolella taas työskennellään viileässä lämpötilassa ja valmistetaan esimerkiksi erilaisia salaatteja ja wrappeja. Työskentelyssä tärkeää onkin huolellisuus, nopeus sekä tarkkuus. Tähänkin työtehtävään sisältyy astioiden nostelua, joten peruskunnon on hyvä olla kunnossa.

Pakkaamon puolella sinulla tulisi olla valmiudet opetella tarvittavien laitteiden käyttö, mutta laitteet ovat hyvin selkeitä käyttää. Työntekijältä toivotaan ripeää otetta työhön sekä nopeutta ja tarkuutta pakkaamisessa.

Lähettämössä työtehtäviin kuuluu keräilyä ja jakelua osana hyvää työporukkaa. Työntekijältä toivotaan huolellisuutta, ripeyttä ja oikeaa reipasta asennetta työntekoa kohtaan.
Työajat ovat pääasiassa arkisin klo 8 - 20 välisenä aikana, mutta kiireisimpänä aikana yritys toimii kaksi viikkoa kolmessa vuorossa.

Työskentely tapahtuu osana tiimiä, josta olemme kuulleet paljon positiivista palautetta. Työntekijältä toivotaankin taitoa toimia osana tiimiä pienestä kiireestä huolimatta. Tehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on reipas asenteesi ja halusi oppia uutta. Myös työvuoroja räätälöidään tilanteesi sopivaksi.

Paikkoja enää muutama jäljellä ja sesonki alkaa joulukuussa - hae siis heti!

.


Edellytämme sinulta

Reipasta asennetta
Aktiivista otetta työhön
Tiimityötaitoja
Oma-aloitteisuutta
Iloista mieltä


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa
Arvokasta työkokemusta
TES mukaisen palkkauksen
Mahdollisuuden olla osana tehokasta työtiimiä


Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Täytä hakemuksesi meille osoitteessa www.staffpoint.fi ja kerro meille lisää itsestäsi. Paikkoja enää muutama jäljellä, joten toimi nopeasti.
Lisätietoja

Anniina Ohranen
Rekrytointiassistentti

Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Kauppakatu 14 A 27 || 40100 Jyväskylä
020 720 6512 || vaihde 030 047 2000
anniina.ohranen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi