Työntekijöitä joulusesonkiin, Kruunu Herkku, Juva
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Tarvitsetko töitä jouluun alussa?

Haemme asiakasyrityksellemme

KRUUNU HERKKU OY:LLE JUVALLE TYÖNTEKIJÖITÄ JOULUSESONKIIN

lämpimän keittiön, kylmän keittiön sekä pakkaamon työtehtäviin. Kruunu Herkun työntekijänä olet osa iloista ja energistä tiimiä, joka tuottaa laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista suomalaisten arkeen ja joulupyhiinkin.

Lämpimässä keittiössä valmistetaan nimensä mukaisesti lämmintä ruokaa, kuten joulun aikaan erilaisia laatikoita, joten kokemuksen ruuanlaitosta katsomme eduksesi. Työ tapahtuu lämpimissä olosuhteissa ja sisältää myös erilaisten astioiden nostelua.

Kylmäkeittiön puolella taas työskennellään viileässä lämpötilassa ja valmistetaan esimerkiksi erilaisia salaatteja ja wrappeja. Työskentelyssä tärkeää onkin huolellisuus, nopeus sekä tarkkuus. Tähänkin työtehtävään sisältyy astioiden nostelua, joten peruskunnon on hyvä olla kunnossa.

Pakkaamon puolella sinulla tulisi olla valmiudet opetella tarvittavien laitteiden käyttö, mutta laitteet ovat hyvin selkeitä käyttää. Työntekijältä toivotaan ripeää otetta työhön sekä nopeutta ja tarkuutta pakkaamisessa.

Työajat ovat pääasiassa arkisin klo 8 - 20 välisenä aikana, mutta kiireisimpänä aikana yritys toimii kaksi viikkoa kolmessa vuorossa.

Työskentely tapahtuu osana tiimiä, josta olemme kuulleet paljon positiivista palautetta. Työntekijältä toivotaankin taitoa toimia osana tiimiä pienestä kiireestä huolimatta. Tehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on reipas asenteesi ja halusi oppia uutta. Myös työvuoroja räätälöidään tilanteesi sopivaksi.

.


Edellytämme sinulta

Reipasta asennetta
Aktiivista otetta työhön
Tiimityötaitoja
Oma-aloitteisuutta
Iloista mieltä


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa
Arvokasta työkokemusta
TES mukaisen palkkauksen
Mahdollisuuden olla osana tehokasta työtiimiä


Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Täytä hakemuksesi meille osoitteessa www.staffpoint.fi ja kerro meille lisää itsestäsi. Nopeus on tässä valttia, sillä valitsemme tekijöitä parhaillaan.
Lisätietoja

Anniina Ohranen
Rekrytointiassistentti

Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Kauppakatu 14 A 27 || 40100 Jyväskylä
020 720 6512 || vaihde 030 047 2000
anniina.ohranen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot