(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä Hans Välimäen uuteen ravintolaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Syksyn kuumin mimmi saapuu kaupunkiin ihan kohta ja tätä tapausta et halua missata mistään hinnasta! Etsimme henkilökuntaa saliin ja keittiöön. Sopii myös opiskelijoille ja osa-aikatyöksi. Aiemmalla kokemuksella ei ole merkitystä- asenne ratkaisee!

Vuonna 2014 eräs espanjalainen elokuvatähti valittiin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Vuonna 2018 Helsinki saa tavata hänen vähintään yhtä kuuman kaimansa, kun huippukokit Hans Välimäki ja Arto Rastas avaavat tapas-bistron, ravintola Penélopen.

Tässä vaiheessa me huudamme: Muy Bueno! Tämä kurvikas kaunotar avaa ovensa aivan toimistomme naapuriin ja meille tästä daamista ei tule mikään yhden yön juttu, vaan pitkäaikainen rakastajatar. Mikä olisikaan ihanampaa kuin varmistaa, että Penélopen työntekijöiden meininki on hotimpaa kuin keittiön kuuminkaan piisi.

Kuten Hans sen itsekin sanoo: ruoan laitto on milteipä parasta mitä voit vaatteet päällä tehdä. Meidän mielestä myös safkan ja juomien tarjoilu, henksun ja asiakkaan välinen kemia ja erityisen tulinen meininki ovat avain onnistuneeseen ravintolahekumaan! Tähän duuniin tarvitaan jengiä, joka suhtautuu työhönsä (ja elämäänsä) intohimolla. Nimittäin suomalais-espanjalainen sähikäinen antaa surutta pakit kaikille väsyneille vätyksille.

Hans ja kumppanit perustivat ravintolan, jossa haluavat itsekin käydä. Paikan, joka tuntuu kodilta kaikille, jotka astuvat ovesta sisään. Miltä siis tuntusi olla päivä Penélopena ja houstata monenkirjavaa perhettä tiskin molemmilla puolilla? Sillä kun teet hommia Penélopessa, kuulut perheeseen, joka osaa järkätä kaupungin parhaimmat pidot ja sytyttää elinikäisen rakkauden.

Ja miksi kerromme kaiken tämän? Koska perheenlisäystä kaivataan niin salin kuin keittiönkin puolelle. Voit olla jo kokenut profesional tai aloitteleva novato, tärkeintä on kyky sytyttää tuli jokaisen asiakkaan sydämeen. Eli emme vaadi kokemusta, kunhan olet asenteeltasi CALIENTE. Halu ja kiihko alaan ja asiakaspalveluun riittävät, loput taidot saat Raflateam koulutuksestamme.

Älä jää enää haaveilemaan, vaan tartu toimeen ja hae paikkaa! Työ sopii myös opiskelijalle tai osa-aikatyöksi, sillä tarjolla on kaikenlaisia vuoroja ja tunteja.

Tule kanssamme deittailemaan Stadin ravintolaskenen kauneinta naista!