(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä erikoispuhdistukseen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme työntekijöitä erikoispuhdistukseen Tampereen alueelle.

Etsimme vahvistusta asiakasyrityksemme erikoispuhdistustiimiin huolehtimaan rakennuksen puhtaudesta rakennustöiden alusta kiinteistön käyttöönottoon asti. Tämän jälkeen tiimi huolehtii säännöllisistä erikoispuhdistuksista kuten ikkunoiden pesusta, perussiivouksesta ja pintojen suojauksesta jotka pidentävät rakennuksen elinkaarta.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, samoin kiinteistö- tai puhdistuspalvelupuolen koulutus. Työskentely rakennustyömailla edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen, ajokortti katsotaan eduksi. Hakemamme henkilöt ovat reippaita ja ripeitä tekijöitä, jotka ovat tarjoamaan parasta mahdollista työnlaatua asiakkaille! Positiivinen asenne, hyvät tiimityöskentelytaidot ja huolellinen työote auttavat tehtävässä onnistumisessa.

Työtä on tarjolla 15-37,5h/vko, työtunneista voidaan sopia myös oman käytettävyyden mukaan. Työaika on ma-pe 7-16 välisenä aikana. Työsuhde on määräaikainen jatkuen ainakin vuoden loppuun asti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi , kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.