(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä elintarvikesiivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA vahvistamaan tiimiämme Joutsenossa.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous elintarviketeollisuuden asiakaskohteessamme. Työsuhde on vakituinen ja työvuorot painottuvat perjantai-iltoihin sekä lauantaiaamuihin. Tehtävässä tarvitset joustavaa asennetta, ja toivommekin sinun tarvittaessa työskentelevät myös arkisin, työvuorojen sijoittuessa klo 6:00-18:00 välille. Työsuhde on osa-aikainen, ja viikossa työtunteja kertyy 0-30h. 

Luemme eduksi käytännössä hankitun kokemuksen siivoustyöstä, sekä alan koulutuksen. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Tässä tehtävässä edellytämme täysi-ikäisyyttä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, kohtalaista suomen kielen taitoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Koska työpaikalle on haastavat julkiset kulkuyhteydet, oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.2.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -