(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä desinfiointisiivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työhön Ouluun. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka. Tässä tehtävässä huolehdit useiden asiakaskohteiden desinfioinneista reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään erilaisissa vuoroissa maanantain ja sunnuntain välillä, joten joustavuus on tärkein ominaisuutesi. Työajat vaihtelevat klo 5:00-23:00 välillä ja työvuoron pituus on päivästä riippuen 2,5 - 5,5 tuntia. L&T:llä kaikki palkat määräytyvät kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Ulospäinsuuntautuneisuus ja kyky kohdata positiivisella ja hyvällä fiiliksellä päivittäin asiakkaita on työn keskeinen ydinedellytys. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävästä suoriutuaksesi sinulla tulisi olla voimassaoleva B-ajokortti, jonka lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Lisäksi tehtävä edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. 


 Saat meiltä:
   - Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
   - Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
   - Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
   - Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc