(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä betoniteollisuuteen Kyyjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018Työn kuvaus:
 

Haluaisitko nähdä, millaista työ on yhdessä tehokkaimmista betoniteollisuuden tuotantolaitoksista? 
 
Asiakasyrityksemme tuottaa monipuolisia betoniratkaisuja toimitila-, teollisuus ja asuinrakennuskohteisiin, ja nyt haetaan lisävahvistuksia

BETONITYÖNTEKIJÖIKSI  Kyyjärvelle. Yritys tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä valujen, raudoituksen, muottitöiden sekä elementtien viimeistelyn parissa.
 
Voit olla betoniteollisuuden vanha konkari, tai vasta teollisesta urasta haaveileva innokas aloittelija. Aiempi kokemus betoniteollisuudesta antaa etumatkaa muihin hakijoihin, mutta joukosta erottuu myös rakennusalan peruskoulutuksella ja sovellettavalla, raskaamman teollisuuden tuotannon työkokemuksella. Myös piirustusten lukutaito nähdään etuna valintaa tehtäessä.
 
Tehtäviin kuuluu betonielementtien ja laattojen valmistukseen ja valamiseen liittyviä työtehtäviä aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tarjolla on helpompia tehtäviä valmistuksen puolella ja haastavampaa työtä raudoitustehtävissä.
 
Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten oikealla asenteella ja motivaatiolla voi tehtävissä myös menestyä. Arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja tekevää otetta työhön. Työtä tehdään kahdessa vuorossa tehdasolosuhteissa. Kyyjärvellä on myös edullisia asumisvaihtoehtoja tarjolla runsain mitoin.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa ammattilaisten kanssa mukavassa työyhteisössä. Saat myös kattavan perehdytyksen eri työvaiheisiin. Palkkaus neuvotellaan hakijan taustan ja kokemuksen mukaan, kuitenkin vähintään rakennusaine- ja betoniteollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitus voi olla mahdollista nopeallakin aikataululla.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Salminen 050-4444428, mika.salminen@sihti.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Betonityöntekijä


Sijainti:  KYYJÄRVI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mika Salminen


Toimipaikka:  Jyväskylä