(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä ateriapalveluihin Oulunsaloon
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

TYÖNTEKIJÄKSI ATERIAPALVELUIHIN

 

Oulunsaloon. Etsimme reippaita ja motivoituneita henkilöitä vastaamaan asiakaskohteemme ateriapalveluista. Pääasiallisena työnä on koulukohteen sekä palvelukeskuksen ateriapalvelussa työskentely salin ja astiahuollon parissa. Työtä tehdään ma-su välillä, klo 6.30 - 18.30 välisenä aikana 4-6 tuntia päivässä. Viikkotyöaika on siis noin 30h. Lisäksi sinun on mahdollista kerryttää lisätunteja siivouksen parissa.

 

Arvostamme hakijassa positiivista palveluasennetta sekä aktiivista työotetta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on toki eduksesi, mutta meillä motivoitunut asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa!  Työn luonteen vuoksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassia.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo