(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä astianhuollon tehtäviin arki-iltoihin ja viikonloppuihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme nyt ASTIAHUOLTAJIA työskentelemään avustavissa keittiötehtävissä asiakkaamme toimipisteissä Rovaniemellä.

Astiahuoltajana osallistut keittiön avustaviin tehtäviin kuten astiahuoltoon sekä keittiön siivoustehtäviin. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ soveltuu hyvin myös opiskelijoille.

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi.

Ennen työsuhteen alkua työntekijän tulee esittää voimassa oleva hygieniapassi sekä rikosrekisteriote. Työssä vaaditaan myös salmonellatodistus. Työkohteiden luonteen vuoksi vaadimme myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä nuhteetonta taustaa.

Työ on keikkaluonteista, mutta sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työvuoroihin ja niiden säännöllisyyteen. Töitä on tarjolla pääasiassa arkipäivisin 0–38 h/vk, 4–7,5 h/pv.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jätäthän CV:si hakemuksen yhteydessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/