(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä ABB Oy :n Transformers yksikköön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018Työn kuvaus:
  Haemme ABB Oy:n Transformers -yksikköön työntekijöitä vaativiin mutta monipuolisiin kokoonpanotehtäviin.
 
"Muuntaja on yksi sähköverkon avainkomponenteista. Se muuntaa jännitteen verkkoon sopivalle tasolle. ABB:n muuntajatehtaalla Vaasassa valmistetaan sähkölaitosmuuntajia ja erikoismuuntajia, kuten uuni- ja tasasuuntaajamuuntajia, laiva- ja offshore-muuntajia, taajuusmuuttajakäyttöjen ja rautateiden sähköistysverkon muuntajia sekä reaktoreita 63 MVA:n tehoon ja 170 kV:n jännitteeseen asti. Muuntajatehdas vastaa myös Suomen muuntajahuolloista.

ABB:n muuntajia löytyy kaikkialta, missä sähköä tuotetaan,siirretään ja kulutetaan: voimalaitoksista, sähköasemilta, teollisuuslaitoksista, ostoskeskuksista, öljy- ja kaasukentiltä, rautateiltä, aurinko- ja tuulivoimaloista sekä vesivoimaloista.

Maailmanlaajuisesti ABB:n muuntajabisnes työllistää 17 000 henkilöä 34 maassa ja 73 paikkakunnalla. Suomen ABB:n Transformers-yksikkö vastaa maailmanlaajuisesti pienitehoisten erikoismuuntajien kehittämisestä ABB:llä."
 
Tarjoamme kokoaikaisia määräaikaisia työsuhteita erittäin monipuolisissa kokoonpanon ja lähettämön tehtävissä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia, mutta mikäli työssä suoriutuu hyvin, mahdollisuudet ovat myös työsuhteen vakinaistumiseen. Kyseessä on pääasiassa 2-vuorotyö, mutta eduksi on jos pystyt tarvittaessa tekemään myös 3-vuorotyötä. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopivien henkilöiden löydyttyä.
 
Työtehtävät ovat melko fyysisiä ja työtä tehdään seisten, joten perushyvä fyysinen kunto on työssä tarpeen. Eduksi on, jos sinulla on tekninen peruskoulutus: esimerkiksi autonasentaja, sähkö- ja automaatioasentaja tai vastaava. Kokemus alumiinihitsauksesta on myös etu. Otamme huomioon myös hakijat, joilla on työkokemuksen kautta hankittua osaamista teollisuuden alan työtehtävistä. Tarvitset myös hyvän suomenkielen taidon. Työturvallisuusasioiden tärkeyden ymmärtäminen ja työympäristön puhtaanapito on ensiarvoisen tärkeää työskennellessä muuntajien parissa.
 
Käymme hakua läpi myös hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää heti. Viimeinen hakupäivä on 21.10.2018. Liitä mukaan CV:si josta selviää aiemmat työsuhteesi ja koulutuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Kytöharju Adeccolta: 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  Vaasa


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa