(Poistunut julkaisusta)

Työntekijäksi teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Oletko teollisuuden työelämän kokenut osaaja, alan vaihtoa harkitseva henkilö tai haet itsellesi arvokasta työkokemusta?

Etsimme ahkeria työntekijöitä mielenkiintoisiin tuotantotehtäviin Uudenmaan alueelle. Tarjolla on töitä uusista haasteista kiinnostuneille henkilöille tehtävissä, joissa pääset kouluttautumaan teollisuuden osaajaksi, sekä kokeneemmille teollisuuden ja tekniikan taitajille.

Työt voivat pitää sisällään koneiden käyttämistä, kokoonpanoa, pakkaustöitä sekä muita tarkkuutta ja huolellisuutta vaativia tuotannon tehtäviä.

Mihin haemme?

Etsimme ahkeria työntekijöitä mielenkiintoisiin tuotantotehtäviin Uudenmaan alueelle. Tarjolla on töitä uusista haasteista kiinnostuneille henkilöille tehtävissä, joissa pääset kouluttautumaan teollisuuden osaajaksi, sekä kokeneemmille teollisuuden ja tekniikan taitajille. Työt voivat pitää sisällään koneiden käyttämistä, kokoonpanoa, metallitöitä sekä muita tarkkuutta ja huolellisuutta vaativia tuotannon tehtäviä.

Haemme työntekijöitä määräaikaisiin sekä pitkäkestoisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Arvostamme työntekijältä valmiutta työskennellä 3-vuorotyössä, mutta meiltä löytyy myös töitä päivä- sekä 2-vuorossa.

Ketä etsimme?

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Teollisuuden alan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan hakijan eduksi. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teollisen alan johtavissa, huippuluokan yrityksissä. Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä.

Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Hakeminen

Mikäli kiinnostuit teollisuuden tuotantotehtävistä, niin kerro meille hakiessasi, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut sekä, missä vuoroissa olet valmis työskentelemään.