(Poistunut julkaisusta)

Työntekijäksi pientavarakeräilyyn
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haluatko päästä työskentelemään moderniin logistiikkakeskukseen? Pidätkö liikunnallisesta työstä?

Haemme Keravan alueelle varastotyöntekijöitä valo-ohjattuun keräilyyn asiakkaamme moderniin logistiikkakeskukseen. Töitä on aluksi tarjolla syyskuun 2019 loppuun asti, mutta myös pidempiaikainen työsuhde voi olla mahdollinen, mikäli työt sujuvat hyvin ja työ tuntuu mielenkiintoiselta. Tarjolla olevien työvuorojen määrät saattavat vaihdella viikoittain jonkin verran ja pystyt myös itse valitsemaan juuri sinulle sopivat työvuorot järjestelmämme kautta. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroissa klo 6-14 arkisin.

Valo-ohjattu keräily tapahtuu käsin ja tuotteet kerätään muovilaatikoihin. Työssä pärjää hyvin ilman aikaisempaa kokemusta varastoalalta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys työn alkaessa. Töitä tehdään mukavien työkavereiden kanssa huoneenlämpöisessä ympäristössä. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti kesäkuun aikana.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pian. Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti kun sopivat henkilöt löytyvät.