(Poistunut julkaisusta)

Työntekijäksi pientavarakeräilyyn
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Haluatko päästä työskentelemään moderniin logistiikkakeskukseen? Pidätkö liikunnallisesta työstä?

Haemme Keravan alueelle varastotyöntekijöitä valo-ohjattuun keräilyyn asiakkaamme moderniin huoneenlämpöiseen logistiikkakeskukseen. Töitä on aluksi tarjolla helmikuuhun asti, mutta myös pidempiaikainen työsuhde on mahdollinen, mikäli työt sujuvat hyvin ja työ tuntuu mielenkiintoiselta. Tarjolla olevien työvuorojen määrät saattavat vaihdella viikoittain jonkin verran ja pystyt myös itse valitsemaan juuri sinulle sopivat työvuorot järjestelmämme kautta. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroissa klo 6-14 arkisin.

Valo-ohjattu keräily on uusi tapa kerätä asiakkaiden tuotteet. Keräily tapahtuu käsin ja tuotteet kerätään muovilaatikoihin. Töissä pärjää loistavasti ilman aikaisempaa kokemusta varastoalalta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys työn alkaessa. Töitä tehdään mukavien työkavereiden kanssa huoneenlämpöisessä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ soveltuu hyvin naisille ja miehille.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pian. Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt on mahdollista aloittaa marras - joulukuun aikana joustavalla aikataululla.