(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä viimeistelyyn Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Toimenkuva
Asiakkaamme mm. markkinoinnin, markkinointiviestinnän ja painopalveluiden saralla etsii työntekijää viimeistelyyn vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Koivuhakaan. Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset viimeistelyn työtehtävät ja työssäsi tulet vastaamaan sekä Vantaan digipainon että offsetpainon töiden jälkikäsittelystä.
Odotamme sinulta
Arvostamme kokemusta graafisen alan tuotannon tehtävistä. Tunnet erilaiset painomateriaalit ja tiedät, mitä painotuotteilta vaaditaan. Käytät sujuvasti yleisimpiä ohjelmistoja ja opit nopeasti uusien koneiden ja ohjelmistojen salat. Erityistoiveena taittamisen, leikkureiden ja stiftauksen osaaminen. Olethan työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka sekä työsi organisoiminen myös kiireen keskellä onnistuu. Et kavahda rutiineja, omaat innovatiivisen asenteen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Muut tiedot
Kyseessä on kokoaikainen, vakituinen työsuhde. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työaika arkisin klo 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli edellä mainitut asiat kuvaavat sinua, HAE tehtävää osoitteessa www.vmp.fi. Liitä mukaan myös CV:si. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen. Tiedustelut sähköpostitse essi.makinen@vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.09.2019 mennessä.