(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä tuotantotehtäviin
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Omya on johtava globaali teollisuusmineraalien valmistaja sekä teollisuuskemikaalien jakelija. Päätuotteita ovat kalsiumkarbonaatista ja dolomiitista valmistetut täyteaine- ja päällystyspigmentit. Yhtiö on perustettu 1884 Sveitsissä ja nykyään toiminta kattaa yli 175 toimipaikkaa yli 50 maassa ja 8000 työntekijää. Suomessa työllistämme noin 80 henkilöä neljällä eri paikkakunnalla. Lisätietoja yrityksestä www.omya.com.

Nyt haemme työntekijää tuotantotehtäviin kuivatuotteen käsittelyyn ja varastointiin Förbyn tuotantolaitokselle Särkisaloon. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kansainvälisessä konsernissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Arvostamme aiemmin hankittua trukin ajotaitoa. Tehtävä on kahden vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

Hakijoilta odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoon, halua oppia uutta sekä joustavuutta. Eduksi ovat soveltuva ammatillinen koulutus, tekninen ymmärrys ja ongelmanratkaisukyky. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja muu kielitaito on eduksi.

Hakemukset pyydämme jättämään 31.7. mennessä.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 31.7.2018 asti. Voit halutessasi liittää hakulomakkeeseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.