(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä tuotannon tukeen, Memar Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme Memarille Pirkkalaan

tuotannon tukeen työntekijää

Jos olet itsenäiseen työotteeseen tottunut, ripeäotteinen ja oman työkenttäsi varmalla otteella hallitseva tekijä, olet hakemamme henkilö.

Päivittäisiin tehtäviisi tuotannon tuessa sisältyvät Memarin Pirkkalan tuotannon eri työtehtävät, erilaiset huolto- ja korjaustyöt sekä tavaratoimitukset (B tai BE-ajokortti) - aina tuotannon tarpeiden mukaisesti.

Työ on luonteeltaan päivätyötä ja työt kestävät vähintään kaksi kuukautta, jonka jälkeen tekijällä voi olla mahdollisuus myös työllistyä suoraan Memarille vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvasi ja palkkasi tulee määräytymään aiemman työkokemuksesi perusteella, sillä työnkuva on muokattavissa osittain osaamisesi mukaan.

Memar kutsuu töihin! Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa nordic.fi. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Memar Oy on metallialan sopimusvalmistaja ja kasvuyritys, jonka palveluksessa työskentelee 70 alansa huippuosaajaa. Yrityksen päätoimialat ovat koneenrakennus, voimalaitokset ja prosessiteollisuus, joille Memar tarjoaa koko tuotantoprosessin alusta loppuun - suunnittelusta, materiaalivalinnoista ja valmistuksesta, aina kokoonpanoon saakka.