(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä teollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Oletko etsimässä uusia haasteita teollisuuden parissa. Haluaisitko työskennellä kokoonpanotyöntekijänä tai laadunvalvojana vastaten koneiden toiminnasta.
Haemme asiakkaallemme Laitilaan uusia osaajia kokoonpano- ja laadunvalvontatehtäviin. Työskentely tapahtuu keskeytyvässä 3-vuorossa.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä työhön perehdytetään. Toivommekin sinulta käden taitoja, tarkkuutta ja aktiivista otetta työhön. Olet innostunut oppimaan uutta ja työskentelet oma-aloitteisesti. Työskentely tapahtuu itsenäisesti, mutta osittain tuotannossa tehdään myös tiimityötä.

Työt alkavat määräaikaisuudella. Tehtävässä on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työhön, joten sitoutuneisuus katsotaan eduksi.
Tarjolla mahdollisuus kehittyä alan osaajaksi sekä työskennellä monipuolisessa tehtävässä ammattitaitoisen tiimin tukemana.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitammekin haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat Sini Suolahdelta p. 040 664 1447.