(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä Teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Mikäli etsit liikkuvaa ja aktiivista sisähommaa, nautit vuorotyöstä ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa, niin kannattaa ehdottomasti lukea pidemmälle!

Haemme asiakkasyrityksellemme Heinolaan pitkäaikaista tuotantotyöntekijää 3-vuorotyöhön.

Haemme työntekijää asiakasyrityksellemme koneenkäyttäjäksi. Työssäsi noudat tavarat tuotteet tilauksien mukaan varastosta, siirrät ne trukilla tai käsipelillä työstökoneelle, valitset asetukset tietokoneelta kuntoon ohjeiden mukaan ja hoidat valmista tavaraa eteenpäin. Tehtävään valittu henkilö saa työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta työstä.

Jotta viihdyisit työssäsi ja hallitsisit sen hyvin, niin arvostamme ehdottomasti kuitenkin seuraavia ominaisuuksia:

  • Joustavuutta työajoissa, sillä töitä tehdään 3-vuorossa (arkipäivisin vuoroviikoin työaikasi ovat klo 06-14, 14-22 sekä 22-06)
  • Trukinajotaitoa, tai halua oppia luottokuskiksi
  • Tekniikka ei pelota sinua, sillä tehtävä vaatii tietokoneen peruskäyttötaitoa ja halua opetella tietokoneohjatun laitteen käyttöä.
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Valmiutta perusfyysiseen työhön, sillä tehtävässä kävelet ja liikut paljon, sekä siirrät ja nostelet tuotteita.

Emme vaadi sinulta mitään tiettyä taustaa, voit olla vaikka alan vaihtaja. Odotamme kuitenkin, että olet motivoitunut töihin, omaat loogista päättelykykyä ja haluat oppia uusia tehtäviä ja taitoja!

Asiakkaamme hakee työhön pitkäaikaista työntekijää. Työt alkavat sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä. Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi niin ka

Lisätietoja työstä voit tiedustella Baronalta rekrytointiprosessista vastaavalta henkilöltä: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853. Parhaiten tavoitat meidät puhelinaikoina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.