(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä Teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Mikäli etsit liikkuvaa ja aktiivista sisähommaa, nautit vuorotyöstä ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa, niin kannattaa ehdottomasti lukea pidemmälle!

Haemme Päijät-Hämeeseen teollisuuden alan asiakasyrityksellemme uutta työntekijää 3-vuorossa pyörivään tuotantotyöhön.

Työtehtävänä on hoitaa tuotannon pistettä, kerätä ja siirtää tuotteita käsin ja trukilla sekä käyttää tietokoneohjattua työstöjärjestelmää. Työtehtävästä ei vaadita aikaisempaa kokemusta, mutta odotamme, että olet valmis työskentelemään 3-vuorossa, haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja olet kiinnostunut oppimaan tietokoneohjatun koneen käytön. Eduksi katsomme trukin ajotaidon, mutta mikäli olet oppiva luonne ja halukas oppimaan niin se on mahdollista myös kouluttaa.

Emme vaadi sinulta mitään tiettyä taustaa, voit olla vaikka alan vaihtaja. Odotamme kuitenkin, että olet motivoitunut töihin, omaat loogista päättelykykyä ja haluat oppia uusia tehtäviä ja taitoja!

Työpaikan sijainnin ja vuorotyön vuoksi työtehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten mikäli kiinnostuit niin käy jättämässä hakemus heti tai soita ja kysy lisätietoja Baronalta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Asiakkaamme etsii uutta vakituista työntekijää, joten tehtävässä on hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja Baronalta antaa: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853. Parhaiten tavoitat meidät puhelinaikoina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.