(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä sähkö- ja mekaaniseen kunnossapitoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019Työn kuvaus:
  Siparila Oy on perheyritys, joka on omistautunut suomalaiselle, aidolle puulle. Siparilalla tehdään puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellinen kokemus niin kodin sisustajalle kuin ammattirakentajallekin. Yritys tekee päivittäin töitä kestävämmän rakennuskulttuurin puolesta ja toimii alansa suunnannäyttäjänä. Siparila työllistää jo yli 100 puualan ja pintakäsittelyn ammattilaista, ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi tätä tiimiä.
 
Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄÄ  .
 
Työ sisältää paljon konkreettista käsillä tekemistä koneiden ja laitteiden parissa ja jonkin verran tietokoneohjausta. Työssä on tarjolla vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä niin mekaanisen kunnossapidon kuin sähkötöidenkin parissa. Valitulla henkilöllä on myös mahdollisuus päästä toimimaan työnjohdollisissa tehtävissä. Odotamme hakijoilta riittävää pätevyyttä sähkötöiden tekemiseen (S2), ja osaamistaustaa mekaanisesta kunnossapidosta. Katsomme eduksi myös harrastepohjaisen koneiden ja laitteiden korjaamisesta kertyneen osaamisen. Toivomme, että sinulla on tekevä ja tarttuva asenne, sekä halu päästä tekemään töitä koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteiden parissa. Kuvaavatko oma-aloitteisuus, itsensä haastaminen ja reipas asenne työntekoa kohtaan sinua? Jos kyllä, laita ihmeessä hakemus tulemaan.
 


MIKSI SIPARILA? 
 
Siparilassa työntekijöillä on mahdollisuus ottaa vastuuta, osallistua keskusteluun ja kehittyä alansa asiantuntijana. Olemme minimoineet ihmisten ja työnkuvien väliset haamurajat ja luoneet Siparila-hengen, jotta meillä kaikilla olisi mieluisa työpaikka mahtavien työkavereiden kanssa. Kunnossapidon puolella valitulla henkilöllä on mahdollisuus oppia kokeneilta työntekijöiltä mutta myös päästä kehittämään toimintaa eteenpäin. Käy katsomassa lisää: https://www.siparila.fi/.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Satu Hovisalmi, 040 570 5917. Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kalevankadun ja Ilmarisenkadun kulmassa tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltomies


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Satu Hovisalmi


Toimipaikka:  Jyväskylä