Työntekijä prosessin mittaus- ja valvontatehtäviin
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Haemme paperi- ja selluteollisuuden parissa toimivalle, erikoiskemikaaleja valmistavalle asiakkaallemme asiakaslähtöistä ja kehittymishaluista työntekijää

PROSESSIN MITTAUS- JA VALVONTATEHTÄVIIN

Työt alkavat joulukuun alussa ja työn kesto vahvistuu projektin keston mukaan, arviolta 2-4 kk. Hyvälle tekijälle voi olla tarjolla pitempi aikainen pesti, joten haemme projektiluonteiseen työhön sitoutunutta työntekijää. Keskeisiä työtehtäviä ovat näytteenotot ja erilaiset mittaukset sekä kemikaaliannostelukonttien täyttäminen ja kulutusseuranta. Vastuu lisääntyy kokemuksen karttuessa.

Mitä me toivomme sinulta? Toivomme, että teet työtäsi reippaalla, ahkeralla ja palveluhenkisellä asenteella sekä olet joustava työaikojen suhteen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja työsi laatuun voi aina luottaa. Paperiteollisuuden prosessipuolen tuntemuksesta on etua, mutta painotamme myös halua oppia uutta. Lisäksi toivomme, että olet sitoutunut annettujen työturvallisuuskäyttäytymiseen liittyvien ohjeiden ja sääntöjen noudattamiseen.

Tekninen koulutustausta ei ole välttämätön, mutta insinööriopinnot luetaan eduksi. Lisäksi aikaisemmasta asiakaspalvelu- ja/tai prosessiteollisuuden työkokemuksesta on apua. Edellytämme aikaisempaa kokemusta työskentelystä tehdasympäristöstä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työ edellyttää lisäksi oman auton käyttöä sekä valmiutta hälytysluonteiseen työhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden kartuttaa kokemusta ja kehittää osaamista paperi- ja selluteollisuuden toimintaympäristössä itsenäisissä työtehtävissä. Palkkaus määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella.
Mikäli tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta ja haluat kartuttaa arvokasta työkokemusta, jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 26.10.2020. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390541
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Räisänen (sanna.raisanen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu