(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä pahviteollisuuteen
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme työntekijää työskentelemään pahviteollisuuden parissa.
Kyseessä on kokopäiväinen ja pitkäaikainen työsuhde. Työpaikka sijaitsee Veikkolassa.

Asiakasyrityksemme on toiminut alalla jo yli 75 vuoden ajan ja he palvelevat asiakkaita kuluttajatuotteiden, raskaan teollisuuden, maahantuonnin sekä kaupan aloilla.

Työtehtävässäsi tulet tekemään aaltopahvin leikkaustöitä tuotantoympäristössä. Työskentelet omassa leikkauspisteessä ja käsittelet pahvimateriaaleja. Koska työssä käsitellään isompia ja painavampia pahvituotteita, on työ myös suhteellisen fyysistä.
Tehtävässä pärjää parhaiten, kun on reipas sekä ahkera asenne työntekoa kohtaan ja sinulla on itsenäinen sekä oma-aloitteinen työote.
Työtä tehdään yhdessä vuorossa (päivätyö) ja viikoittainen työaika on 37,5h.

Mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaantyyppisistä töistä ja/tai sinulla on tehtävään soveltuva koulutus suoritettuna, katsomme nämä seikat eduksi. Uusi työntekijä tullaan joka tapauksessa perehdyttämään tehtävään.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsopimus tehdään alkuun Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa, eli kyseessä on henkilöstönvuokraus. Tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.