(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä ompelutehtäviin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Etsimme pikaisella aikataululla vielä muutamaa ompelutaitoista ripeää ja tarkkaa henkilöä sairaalan suojavaatteiden ompelutehtäviin Hollolaan.

Omaatko aikaisempaa kokemusta teollisuusompelusta tai oletko mahdollisesti harjaantunut vapaa-ajan harrastuksiesi kautta ompelukoneen / saumurin käyttöön? Haemme ompelutaustaisia henkilöitä suojavaatteiden saumaukseen ja ompeluun uudelle tuotantolinjastolle töihin Hollolan Salpakankaalle.

Haemme vielä yhtä henkilöä työskentelemään arkipäivinä sekä joko jatkuvaan aamuvuoroon klo 6-14 tai iltavuoroon 14-22. Paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä ja töiden aloitus on pikaisella aikataululla jo tällä viikolla. Haethan tehtävää siis heti, tai soittele suoraan rekrytointia hoitavalle Baronalle ja kysy lisää.

Valittujen henkilöiden kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus, mutta myös kesätöistä kiinnostuneet henkilöt huomioidaan haussa.

Luonteelta työ vaatii tekijältään näppäryyttä sekä ripeää ja tarkkaa työotetta.

Työssä käytetään teollisuussaumuria, mutta mikäli juuri sen käytöstä ei ole aikaisempaa kokemusta niin ei hätää. Koneen käyttöön perehdytetään! Työtehtäviin voi jatkossa kuulua myös muita suojavaatteiden valmistuksen työvaiheita.

Työpaikka sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä Hollolassa Salpakankaalla.

Mahdolliset tiedustelut tehtävästä voit osoittaa Baronalle Mari Ylä-Uotilalle, puh. 050 572 4853.

Mikäli kiinnostuit niin käy jättämässä hakemuksesi Baronan sivujen kautta oheisesta linkistä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, työt alkavat mahdollisimman pian.