(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä laskutus- ja perintätiimiin, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme työntekijää heidän laskutus- ja perintätiimiin Helsingin Kalasatamaan.


Tärkeimpiin työtehtäviin kuuluvat laskutuksen sekä perinnän hoitaminen, reskontran hoito, puhelinpalvelu sekä mahdolliset muut monipuoliset taloushallinnon työtehtävät. Työtä tehdään arkisin ja kyseessä on päivätyö (liukuva työaika). Töitä on tarjolla vähintään vuoden mittaisen määräaikaisuuden verran, mutta on myös mahdollista, että tehtävä muuttuu vuoden jälkeen vakituiseksi.


Toivomme hakijoilta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyviä atk-taitoja (taloushallinnon ohjelmien monipuolinen käyttökokemus katsotaan eduksi)
  • ahkeraa ja ripeää työskentelyotetta
  • hyvää tiimityöskentelytaitoa


Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi meille ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian, joten aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.