Työntekijä lämmityslaitteiden juotostehtäviin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Kaukora Oy - Kumppani talosi lämmityksen koko elinkaaren ajaksi

Kaukora Oy on valmistanut Jäspi-lämmityslaitteita vuodesta 1976 ja Jämä-lämmityslaitteita jo vuodesta 1949. Pitkän toimintahistorian myötä pohjoiset olosuhteet ja niiden vaatimukset lämmityksessä sekä lämmitystekniikan kehitykseen liittyvät muutokset ovat meille arkipäivää. Toimitamme vuosittain yli 50 000 lämmityslaitetta, joten voimme ylpeänä todeta olevamme suomalaisten kotien lämmittäjä. Tunnemme Suomen lämmitysmarkkinat ja sen erityispiirteet.

----------

Mitä etsimme:

Haemme Kaukarolle Raisioon lämmityskierukoiden valmistukseen vahvistusta. Työntekijän pääsääntöinen työ koostuu juotos/hitsaus-, ja tarkastustehtävistä osana tuotteiden valmistusta. 

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijoilta kokemusta alan vastaavista tehtävistä, lisäksi sinulta löytyy tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä oppia uutta. Kaikkiin tehtäviin tulee talosta hyvä perehdytys. Töitä tehdään päivävuorossa 07:00-15:30, mutta olet valmis työskentelemään myös 2-vuorossa (aamu/ilta).

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tehtävät alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, kuitenkin huomioiden tekijän osaaminen ja työhistoria.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 31.01.2022.

----------

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot