(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä kevääksi teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Mikäli etsit liikkuvaa ja aktiivista sisähommaa, nautit vuorotyöstä ja etsit töitä kevääksi, niin kannattaa ehdottomasti lukea pidemmälle!

Haemme asiakkasyrityksellemme Heinolaan kevätkaudelle tuotantotyöntekijää 3-vuorotyöhön.

Haemme työntekijää asiakasyrityksellemme vaihtelevaan työtehtävään, johon sisältyy koneenkäyttöä, hiomist ja yksinkertaisia kasaustöitä. Työssäsi noudat tavarat tuotteet tilauksien mukaan varastosta, siirrät ne trukilla tai käsipelillä työstökoneelle, valitset asetukset tietokoneelta kuntoon ohjeiden mukaan ja hoidat valmista tavaraa eteenpäin. Lisäksi työssä teet käsin tuotteiden kasaamista sekä tarkkuutta vaativaa pinnan viimeistelyä Tehtävään valittu henkilö saa työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta kyseisistä tehtävistä.

Jotta viihdyisit työssäsi ja hallitsisit sen hyvin, niin arvostamme ehdottomasti kuitenkin seuraavia ominaisuuksia:

  • Joustavuutta työajoissa, sillä töitä tehdään 40h/vk aamu-, ilta- ja yövuorossa maanantaista lauantaihin välillä. (vuorot ovat klo 06-14, 14-22 sekä 22-06).
  • Trukinajotaitoa
  • Tekniikka ei pelota sinua, sillä tehtävä vaatii tietokoneen peruskäyttötaitoa ja halua opetella tietokoneohjatun laitteen käyttöä.
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Valmiutta perusfyysiseen työhön, sillä tehtävässä kävelet ja liikut paljon, sekä siirrät ja nostelet tuotteita.
  • Tarkkuutta ja halua oppia uusia tehtäviä

Emme vaadi sinulta mitään tiettyä taustaa, voit olla vaikka alan vaihtaja. Odotamme kuitenkin, että olet motivoitunut töihin, omaat loogista päättelykykyä ja haluat oppia uusia tehtäviä ja taitoja!

Työtehtävän tämän hetkinen arvoitu kesto on tammikuusta toukokuulle 2020, joten olethan valmis sitoutumaan töihin täksi ajaksi. Työssään hyvin pärjäävällä voi olla mahdollisuus jatkaa yrityksessä töissä myös pidempään. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun alun aikana ja ehdokkaita paikkaan käydään läpi joulukuun aikana. Mikäli kiinnostuit niin jätäthän hakemuksen paikkaan oheisen linkin kautta, aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajan aikana.

Lisätietoja työstä voit tiedustella Baronalta rekrytointiprosessista vastaavalta henkilöltä: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853. Parhaiten tavoitat meidät puhelinaikoina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.