(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä käsihitsauspisteelle
Ht Laser Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018
Asiakkaamme HT Laser Oy on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja. Heidän erikoisosaamistaan ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. HT Laser tarjoaa kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelynkin palvelut. HT Laser on teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser Oy palvelee seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. HT Laser Oy on kasvava perheyritys, vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. HT Laser työllistää tällä hetkellä yli 300 teknologiateollisuuden ammattilaista. HT Laserin toimintaa ohjaa sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

Etsimme nyt HT Laser Oy:lle TYÖNTEKIJÄÄ KÄSIHITSAUSPISTEELLE Tampereelle. Tulee olla valmis jatkuvaan 2-vuorotyöhön. Vakituinen ja kokoaikainen työ. Työ sisältää hiontaa, reikien porausta, kierteiden tekoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Työkokemusta ja ymmärrystä kiertämisnopeuksista
- Metallialan koulutusta
- Kykyä työskennellä itsenäisesti
- Huolellista ja tarkkaa työnjälkeä

Työssä tulee ratkaisemaan oikea asenne ja osaaminen. Olet tekevä, tunnollinen, tarkka sekä sinulla on asenne kohdallaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Tampere, HR-asiantuntija Ninni Virolainen, +358 40 018 0952