(Poistunut julkaisusta)

TYÖNTEKIJÄ KAHVIPAAHTIMOON JA MYYMÄLÄÄN
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Asiakasyrityksemme Mokkamestarit Oy on vuonna 1990 perustettu erikoiskahvien asiantuntija ja pioneeri Suomessa. Yrityksessä luotetaan käsityöhön ja korkeaan laatuun. Kahvi paahdetaan käsityönä omassa kahvipaahtimossa Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä. Mokkamestareilla on myös oma kahvi- ja teemyymälä Tampereen Verkatehtaankadulla. Yritys työllistää n. kymmenkunta henkilöä.

“Kahvipaahtimo, joka syntyi puhtaasti rakkaudesta, rohkeudesta ja seikkailumielestä haluaa välittää samaa intoa suomalaisille kahvinystäville."

Etsimme nyt Mokkamestareiden ammattitaitoiseen joukkoon uusia vahvistuksia kehittymään monipuolisiin kahvinjalostusalan työtehtäviin. Meillä työtä voi tehdä paahtimossa ja tehtaanmyymälässä Teivon yrityspuistossa sekä myymälässä Verkatehtaankadulla Tampereen ydinkeskustassa. Koulutukset ja perehdytyksen kahvialaan järjestämme aina paahtimolla.
Työtehtäviä voidaan räätälöidä hieman henkilön kiinnostuksen mukaisesti, mutta niitä ovat mm. kahvin jalostamiseen liittyvät tehtävät, kahvi- ja teetuotteiden pakkaaminen, varasto- ja lähettämötehtävät sekä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät. Taitojen kehittyessä voi osallistua myös yrityksen ja tuotteiden kehittämistyöhön.

Mitä me toivomme sinulta?

Toivomme sinun olevan aidosti kiinnostunut kahvialasta. Olet innokas opettelemaan uuden ammatin ja kahvialaan liittyvää tuotetietoutta, joka on asiakaspalvelun ja koko tehtävässä menestymisen ehdoton edellytys. Työkaverisi toivovat sinun olevan huumorintajuinen, positiivinen ja vastuullinen kollega, joka pystyy toimimaan myös hektisessä työympäristössä. Kansainvälisestä toiminnasta johtuen englannin kielen tulisi olla sujuvaa.

Miksi viihtyisit meillä?

Meillä tehdään töitä hyvällä tiimihengellä ja ainutlaatuisella toimialalla. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään. Kehittymistäsi tuetaan ja kahvialan osaamisen karttuessa saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden osallistua luovuuteen kannustavassa ilmapiirissä yrityksen kehittämiseen ja tietty oman ammattitaitosi vahvistamiseen. Meillä kaikki työntekijät osallistuvat barista -koulutukseen ja viikottaisiin cupping -tilaisuuksiin, jolloin pääset maistelemaan maailman parhaita kahvi- ja teelaatuja. Työympäristö meillä on savuton.

"Valikoimassamme eettisesti ja kestävästi tuotetut kahvit ovat aina olleet merkittävässä osassa. Mokkamestareiden kahveista suuri osa on luomua, Reilun kaupan -kahvia tai muutoin eettisesti tuotettua alkuperää. Mokkamestareiden kahvit pakataan osittain biologisesti hajoaviin pakkauksiin."

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta kahvikulttuuria Suomeen?

Jos kiinnostuksesi heräsi Mokkamestareita kohtaan, olisi hienoa, jos hakemuskirjeessä kertoisit, miksi kahvi- ja teeala on sinulle tärkeä asia ja mitä kahvi sinulle merkitsee.
Rekrytointia hoitaa pitkäaikainen yhteistyökumppanimme TEMP-TEAM Finland Oy. TEMP- TEAMin konsultit antavat mielellään lisätietoa tehtävästä. Mikan tavoittaa parhaiten LinkedInin kautta: www.linkedin.com/in/stenmanmika ja Eveliinan sähköpostilla eveliina.tanninen@temp-team.fi tai puhelimella P. 040 3500 745.

Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - TYÖNTEKIJÄ KAHVIPAAHTIMOON JA MYYMÄLÄÄN. Työkiireiden vuoksi toivomme, että kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen kohdistetaan TEMP-TEAMiin, kiitos!