(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä itselleluovutusten pariin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Etsimme kokemuksennälkäistä ja kehittymishaluista insinööriä talotekniikkatöiden itselleluovutusten pariin Bravida Oy:lle Helsinkiin. Tehtävä tarjoaa uransa alussa olevalle teknisen alan osaajalle erinomaisen mahdollisuuden laajentaa osaamistaan tärkeässä roolissa osana pohjoismaalaista yritystä. Etsimme henkilöä aloittamaan tehtävässä heti, joten lue siis lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä käyt läpi työmaan talotekniikkatöiden kohteita ja teet niistä itselleluovutuksia, ja varmistat että työt on hoidettu kriteerien mukaisesti. Lisäksi huolehdit itselleluovutuksiin liittyvästä dokumentoinnista ja tietojen tallentamisesta järjestelmiin. Työskentelet sekä työmaalla että toimiston puolella yhdessä kahden projektinhoitajan kanssa, jotka ohjaavat ja auttavat sinua tehtävissäsi.

Tarjoamme


* Tilaisuuden kehittyä ja kartuttaa osaamista omalta alalta kokeneempien parissa
* Kokeneempien kollegoiden tuen ja ohjauksen tehtävään
* Urakehitysmahdollisuuksia asiakasyrityksessä pidemmällä aikavälillä.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asennustapatarkistukset työmaalla
* Itselleluovutuksiin liittyvä dokumentointi
* Tietojen tarkastus järjestelmään

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. talo-/rakennustekniikka)
* Hyvä ymmärrys itselleluovutuksista töiden tai opintojen kautta
* Aiempaa kokemusta työmailla työskentelystä
* Tarkka ja huolellinen työote
* Sujuva suomen kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti
* Kesto: 1kk töiden aloituksesta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bravida Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Bravida on monipuolinen kumppani, joka toimii usealla teknisellä osa-alueella: sähkö, lämpö, vesi ja viemäröinti, ilmanvaihto, turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys, automaatio ja kiinteistöjen tekninen huolto. Bravidalla on yli 50 000 asiakasta ympäri Pohjoismaita.