(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä hissipurkuun
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme asiakkaallemme työntekijää hissipurkutehtäviin Turun seudulle.

Asiakkaamme on vakavarainen ja valtakunnallisesti toimiva yritys, jonka palveluksessa työskentelee rakentamisen, purkamisen, puhdistuksen ja kierrätyksen ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Vastuullisuus on yksi yrityksen tärkeimmistä arvoista - vastuullisuus niin omasta henkilökunnasta, asiakkaista kuin myös yhteisestä ympäristöstä.

Tässä työssä pääset toteuttamaan haastavia projekteja yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Saat oppia lisää joka päivä ja kehittyä osaajana uudelle tasolle. Työnkuvaasi kuuluu hissien purkutyöt, rakennusaputyöt sekä tarvittaessa myös hissien moottorien purkaminen vaihtuvissa kohteissa. Työssä toimit yhteistyössä metalliasentajan kanssa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hissipurkutyöstä, sillä tehtävään perehdytetään huolellisesti.

Tässä tehtävässä tarvitset ahkeraa, reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijalta edellytämme jonkin verran aikaisempaa kokemusta purku-, rakennus- tai metallitöistä sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista. Aikaisempi kokemus hissikuilussa työskentelystä katsotaan eduksesi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja työaika sijoittuu yleensä klo 7.00-15.30 välille. Työsuhde on aluksi määräaikainen Amikon kautta, mutta tehtävässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme.

Mikäli olet hakemamme henkilö, laita tehtävään hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.amiko.fi. Toimithan ripeästi, sillä haastattelut ovat jo käynnissä ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa jatta.koivisto@amiko.fi, p. 050 476 6545.