(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä hissipurkuun
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme vakavaraiselle ja valtakunnalliselle asiakkaallemme purkutyöntekijää hissien purkutehtäviin erilaisille työmaakohteille pääkaupunkiseudulla.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä asiakasyrityksellämme alan merkittävien toimijoiden parissa pääkaupunkiseudulla. Työsuhde on aluksi määräaikainen Amikon kautta, mutta tehtävässä on myös mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja työaika sijoittuu yleensä klo 7.00-15.30 välille. Työnkuvaan kuuluu mm. hissien purkutyöt ja tarvittaessa myös hissien moottorien purkaminen. Työssä toimit yhteistyössä metalliasentajan kanssa. Tehtävään koulutetaan tarvittaessa.

Hakijalta edellytämme:

·        voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

·        ahkeraa, reipasta ja oma-aloitteista työotetta

·        hyvää fyysistä kuntoa

·        aikaisempaa kokemusta purku-, rakennus- tai metallitöistä

Voimassa oleva tulityökortti ja asbestipurkulupa katsotaan eduksi.

Jos koet, että olet hakemamme henkilö, laitathan tehtävään hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen osoitteessa www.amiko.fi. Toimithan ripeästi, sillä haastattelut ovat jo käynnissä ja tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa soittamalla numeroon 050 476 6545 tai lähettämällä sähköpostia jatta.koivisto@amiko.fi