(Poistunut julkaisusta)

Työntekijä betonisokkeleiden valmistukseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme työntekijää betonisokkeleiden valmistukseen!

Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Keski-Suomessa, mutta odotamme valmiutta matkustaa myös Etelä-Suomeen. Majoitus Etelä-Suomessa on järjestetty ja päivärahat reissujen ajalta maksetaan.
Odotamme sinulta
Edellytämme rakennusalan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta rakennusalalta. Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.
Muut tiedot
Työ on kokoaikainen ja kestävät 6kk, mahdollisesti pidempään. Palkkaus määräytyy Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi tai sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
6kk, mahdollisuus pidempään
Lisätietoja
Amira Omran, amira.omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.