(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelijaharjoittelija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? Haluatko viettää ikimuistoisen kesän, jonka aikana luot vahvan pohjan jatkotyöurallesi? Jos vastauksesi on kyllä, hae meille kesätöihin kesäkaudelle 2018.

Haemme nyt Tampereen Sähkölaitokselle

TYÖNSUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA

Energia-yksikköömme.

Vastuullesi kuuluu monipuolisesti niin teknisiä dokumentointitehtäviä kuin henkilöstöresurssiemme koordinointiin liittyviä tehtäviä laitostemme vuosihuoltojen yhteydessä. Toimit tiiviissä yhteistyössä Työnsuunnittelu-tiimimme sekä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Teet aktiivista yhteistyötä oman henkilöstömme, yhteistyökumppaneidemme sekä aliurakoitsijoidemme kanssa henkilötietojen kirjauksiin sekä toimittajatietojen koordinointiin liittyen.

Olet sosiaalinen ja viihdyt ihmisläheisessä työssä, sillä olet yhteydessä eri henkilöstöryhmiimme päivittäin. Odotamme sinulta soveltuvia teknisen alan opintoja sekä MS Office-ohjelmistojen hyvää hallintaa. Tietojen käsittelyssä täsmällisyys, tarkkuus ja pitkäjänteinen työskentelyote ovat vahvuuksiasi ja jaksat keskittyä myös rutiinityyppiseen työhön. Tiimissämme pääset osaksi kokeneiden ammattilaisten joukkoa, jossa tuemme toisiamme ja arvostamme avointa vuoropuhelua. Työsuhde alkaa toukokuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin seniorikonsultti Outi Kärkkäinen (p. 050 396 1138, soittoajat klo 15.00-16.30 torstaisin 8.2, 15.2 sekä 22.2). Toimitathan hakemuksesi Opteamin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 28.2.2018 mennessä.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.