(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Etsimme nyt työnsuunnittelijaa VR FleetCaren vetokaluston kunnossapitoon. Vetokaluston kunnossapidossa vastaamme vetureiden kunnossapidosta eri toimipisteissämme. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Pieksämäellä, Oulussa, Kouvolassa, Tampereella, Joensuussa ja Kokkolassa.

Työnsuunnittelijana vastaat kaluston kunnossapitotöiden työnsuunnittelusta yhdessä tuotannonsuunnittelun ja eri yksiköiden työnjohtajien kanssa. Päivittäisellä tasolla suunnitelmasi mahdollistavat kaluston tehokkaan kunnossapidon, kun kalusto, materiaalit ja työn vaatimat resurssit kohtaavat. Seuraat päivittäin suunnitelmiesi toteutumista ja viestit sidosryhmille tarpeet muutoksiin. 

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työn- /tuotannonsuunnittelun tai työnjohdontehtävistä teknisellä alalla. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tiimityöskentely-, organisointi- ja kommunikointitaitoja. Tietojärjestelmien tehokas ja sujuva hyödyntäminen on lähtökohta tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä, tukenasi ammattitaitoinen tiimi. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen ja Suomen teollisuuden toimintakykyyn, sillä VR FleetCare vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha-Pekka Konttinen 0408637462 ma 25.11. klo 15-17 ja ma 02.12. klo 15-17 tai sähköpostitse juha-pekka.konttinen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.