(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Työnsuunnittelija

Etsimme työnsuunittelijaa VR Kunnossapito Oy:n Matkustajaliikenteen kunnossapitopalvelut - yksikköön  Ilmalan varikolle. Matkustajaliikenteen palvelut - yksikkö huolehtii Allegrojen, Pendolinojen ja henkilövaunujen kunnossapidosta.

Suunnittelijana vastaat siitä, että Ilmalan kaukoliikennekaluston kunnossapitotyöt ja kaluston huoltoonohjaus saadaan tehtyä tehokkaasti ja täytettyä asiakkaan vaatimukset. Lisäksi tehtävässäsi osallistut myös Ilmalan ratapihakäytön suunnitteluun yhdessä toisen suunnittelijan kanssa. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta (vähintään alempi korkeakoulututkinto).  Aikaisempi kokemus kunnossapitotöiden suunnittelusta lasketaan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan hyviä tiimityöskentely-, organisointi- sekä kommunikointitaitoja.  Lisäksi tehtävässä vaaditaan aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta uusiin tehtäviin sekä hyvää paineensietokykyä. Tietojärjestelmien tehokas ja sujuva hyödyntäminen on lähtökohta tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn hyvien työkavereiden kanssa.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Kunnossapitopäällikkö Petri Seppälä p. 040 8621331, petri.seppala@vr.fi
 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.