(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Tehtävästä

Etsimme nyt huoltokorjaamollemme Tampereelle Työnsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnsunnittelijana vastaat huoltokorjaamon töiden aikataulutuksista ja varaosien saatavuudesta ja alihankinnasta. Suunnittelet ja koordinoit tilatut työt, teet alihankintatilauksia ja huolehdit tavarantoimituksista. Hallinnoit myös paikallista levyleikkeiden alihankintaverkostoamme.

Tarvittaessa kehität työhösi liittyvää sisälogistiikkaa, alihankintaa ja tiedonkulkua.

Työskentelet yhteistyössä mm. myynnin, teknisen tuen, suunnittelun, oston ja alihankkijoiden kanssa.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla hyvä tekninen ymmärrys tai kokemus raskaskoneiden korjaamisesta tai asennustöistä. Ymmärrät ja luet sujuvasti teknisiä piirrustuksia kuten tasokuvia ja 3D-dokumentteja. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri tai teknikko). Aikaisempi kokemus työnsuunnittelusta, valmistustehtävistä ja alihankintaverkoston hallinnasta on sinulle eduksi.

Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja kokemusta ERP-järjestelmän käytöstä, erityisesti arvostamme kokemusta SAP-järjestelmästä. Myös muu moderni tietotekninen osaaminen (esim. 3D-mallinnusohjelman käyttö) katsotaan eduksi.

Sinulla on järjestelmällinen työskentelytapa ja taito priorisoida omaa työtäsi hektisessäkin työympäristössä. Asenteeltasi olet joustava ja oma-aloitteinen ja sinulla on kyky ottaa useampikin projekti samanaikaisesti haltuun. Toimit tehokkaasti myös paineen alla tuottaen laadukkaita projekteja. Viestit sujuvasti ja hyvässä yhteistyöhengessä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän loistavassa tiimissä yhdessä alan johtavista yrityksistä. Pääset työskentelemään kotimaan myyntiyhtiön huoltotiimissämme, missä saat vastuuta sekä kehittymismahdollisuuksia osaamisesi mukaan. Tehtävässä on joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus ja luonnollisesti saat myös suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi Metso Careers –sivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 20.1.2019. Liitäthän mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Aki Saarenmaa, Aggregates Services Manager, Market Area Finland, puh. +358 50 52 67 199 tai Jukka Kauranen, Aggregates Service sales Manager, Market Area Finland, puh. +358 50 317 4221. Puhelut tiistaisin Jukalle ja torstaisin Akille klo 13-15.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.