(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija, sähkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan 

Työnsuunnittelijaa, sähkö 

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat jalostamon sähkötöiden suunnittelu, selvitystehtävät sekä sähkökatkojen järjestelyt. Lisäksi vastaat omalta osaltasi töiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta toteutuksesta. Osallistut myös erilaisten investointiprojektien kommentointiin, nimikkeiden hallintaan, ohjeiden laadintaan sekä tarjoat laadukasta asiantuntija osaamistasi muulle sähköryhmälle. Vastuualueesi tulee käsittämään Porvoon jalostamon nimetyt tuotantolinjat. 

Hakijalta edellytämme tehtävään sähköinsinöörin tai vastaavaa tutkintoa. Aiempi kokemus teollisuuden sähkötöiden suunnittelusta tai työnjohdollisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköteknisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme itsenäistä, vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista edistyksellisen teknologian parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla! Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kunnossapitopäällikkö Jari Ala-Nikkola, puh 050 458 2528 tai jari.ala-nikkola@neste.com. 

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä. 
Hakuaika päättyy 22.4.2018. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. 
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!