(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija runkotuotantoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TYÖNSUUNNITTELIJAA RUNKOTUOTANTOON


Tehtäviisi kuuluu

Runkotuotannon työnsuunnittelu vastaa suunnitteluaineiston yhteen sovittamisesta tuotannon eri työvaiheisiin mahdolliset rajoitukset huomioiden, sekä ohjaa erilaisia työkokonaisuuksia soveltuville työpisteille tai tuotantolaitteille valmistettavaksi.

Haemme nyt työnsuunnitteluun lisävahvistuksia varmistaaksemme nykyisten projektien loppuun saattamisen sekä tulevaisuuden projektien toteuttamisen. 

Työnsuunnittelijana tehtävääsi kuuluu pääasiallisesti tuottaa tarvittavaa aineistoa tuotannon eri vaiheisiin ja varmistaa aineiston tuotantokelpoisuus. Lisäksi osallistut osana tiimiämme tulevaisuuden investointien sovittamiseen nykyisessä prosessissa.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (ammattikorkeakoulututkinto) ja tulet toimeen myös englannin kielellä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa halua oppia uutta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä luontevia vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitset myös ymmärrystä ja/tai kokemusta terästuotannosta, kykyä omaksua asiakokonaisuuksia, pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällisyyttä.

Annamme tarvittavan koulutuksen tehtävään ja käytettäviin järjestelmiin.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Raija Elo
Työnsuunnittelutiimin esimies
raija.elo@meyerturku.fi