(Poistunut julkaisusta)

Työnsuunnittelija, Pieksämäki
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme tavaravaunujen kunnossapitopalveluihin Pieksämäen konepajalle työnsuunnittelijaa. 

Pieksämäen konepaja on osa VR Kunnossapito Oy:n Tavaravaunujen kunnossapitopalvelua, jossa työskentelee noin 300 rautatiealan ammattilaista. Tavaravaunujen kunnossapitopalvelu vastaa tavaravaunujen kunnossapidosta ja valmistuksesta. Lisäksi huollamme ja korjaamme vetureita, ratatyökoneita ja komponentteja. Toimipisteemme sijaitsevat Pieksämäellä, Kouvolassa, Tampereella ja Kokkolassa.

Tehtävässä vastaat kunnossapitotöiden työnsuunnittelusta yhteistyössä tuotannonsuunnittelijan kanssa. Työtehtäviin kuuluvat tavaravaunutuotannon, esikäsittelyn ja pintakäsittelyn päivätason työnsuunnittelu, sekä materiaalinohjaus tuotantoon.

Edellytämme, että sinulla on vähintään alemman korkeakoulutason tekninen tutkinto, organisointikykyä ja kyky työskennellä hektisessä toimintaympäristössä.

Odotamme, että sinulla on työkokemusta tuotannon- ja työnsuunnittelusta tai työnjohtotehtävistä konepajateollisuudessa. Tehtävässä ovat eduksi hitsaus-, koneistus- ja pintakäsittelyosaaminen. 

Olet aiemmissa tehtävissäsi saanut aikaan hyviä tuloksia ja teet töitä ahkerasti ennakkoluulottomalla asenteella. Olet osoittanut yhteistyökykysi henkilöstön kanssa toimiessa ja tiimityö on sinulle luontainen työskentelymalli.
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin logistiikan kunnossapitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Vesa Pylkkänen, puh. 040 863 7816, sähköposti vesa.pylkkanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
 
 VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.