Työnsuunnittelija, Oulu
VR FleetCare

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme työnsuunnittelijaa VR FleetCaren junakalustopalveluihin Oulun varikolle.

Vastaat kaluston kunnossapitotöiden suunnittelusta Oulun varikolla ja osallistut valtakunnallisten tuotannonsuunnittelijoiden vastuulle kuuluvien asioiden hoitamiseen. Olet merkittävässä roolissa mahdollistamassa täsmällistä ja turvallista junaliikennettä. Sinulla on valmius tehdä tarvittaessa myös työnjohdon tehtäviä. Työ on pääosin päivätyötä.

Sinulla on mielellään kokemusta esimiestyöstä, tekninen koulutus sekä käytännön kokemusta kunnossapitotöiden tekemisestä ja johtamisesta.  Kykenet työskentelemään toimintaympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat nopeastikin. Asenteesi turvallisuutta kohtaan on tinkimätön. 

Olet vastuullinen, oma-aloitteinen, kehitysmyönteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Aiempi kokemus rautateiltä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla työskentelemään mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan työympäristöön osaksi kovien ammattilaisten muodostamaa työyhteisöä. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen, sillä VR FleetCare vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, älä epäröi, vaan tartu haasteeseen ja hae osaksi vauhdilla kehittyvää kunnossapitoa!

10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 09.05.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Kaipaatko lisätietoa?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Antti Makkonen puh. 040 864 5255 tai s-postilla antti.makkonen@vr.fi

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot